© 2015 by Cabinet Insolventa Bunea Eugen

CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENTA BUNEA EUGEN

Home


Home


  Cabinet Individual De Insolventa Bunea Eugen este membru activ al Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România   desfăşurând activităţi   specifice obiectului de activitate menţionat, cu preponderenţă în domeniul reorganizării şi lichidării judiciare   ,cabinetul  a fost infiintat in anul 2008 fiind   inscris in Tabloul de Evidenta al U.N.P.I.R. la subsectiunea IB -  numar matricol 1B2363,   avand sediul principal in Alexandria, Judetul Teleorman.


  Asociat unic coordonator este d-nul Bunea Eugen, de profesie economist,membru U.N.P.I.R.  

  De la infiiintare si pana in la data prezenta ,au fost finalizate peste 140 de dosare de insolventa media de timp necesara pentru   inchiderea unui dosar fiind de 10 luni iar suma adusa creditorilor nostrii fiind de aproximativ 3.500.000 mil lei .

  Experienta castigata pe parcursul a 7 ani de practică profesională, si portofoliul  foarte diversificat de firme pe care il avem reprezintă   o garanție pentru   calitatea serviciilor noastre.


  Cabinetul nostru beneficiaza de consilier juridic ,expert contabil membru CECCAR ,Evaluator ANEVAR si Avocat iar serviciile   noastre acopera toate etapele  procedurii insolventei si ofera o plaja foarte larga de metodologii si solutii. Punem accent in egala   masura pe preventie si   educatie manageriala.

  Ne desfasuram activitatea preponderent in partea de sud a tarii, Bucuresti,Alexandria,Giurgiu etc.  Valorile morale care stau la baza activitatii noastre sunt :


  • integritatea

  • respectarea legilor, probitatea si onoarea

  • încredere, respect si loialitate reciproca fata de toti partenerii nostri

  • flexibilitate în modalitatea de lucru

  • corectitudine si respect fata de toti cei cu care si pentru care lucram

  • consecventa în profesionalism si inventivitate

 

  Politica noastra este orientata spre rezultat, urmarind satisfacerea intereselor creditorilor într-un termen cât mai scurt .